Neteja, logística i paqueteria sense intermediaris

Cargando
Serveis Josvan t'ofereix serveis com a autònom de neteja de cristalls en alturapoliment i abrillantat de sòls, a més de paqueteria i logísticaTracte personalitzat total confidencialitat amb un pressupost ajustat.
 
Servei integral i sense intermediaris. Pel que ens és possible oferir uns preus altament competitius i un tracte 100% personalitzat.

·Pressupostos sense compromís.
·Desplaçament a tot el territori nacional.

Pots contactar en el 617 024 136 o a través de la nostra pàgina de contacte. Et pressupostarem el treball sense cap compromís.

 
 
Més informacióTancar informació
 

ELS NOSTRES SERVICOS

Cargando
Botonera HOME

NETEGES

 Especialització en neteja en altura.  Neteja de cristalls.  Abrillantat de sòls de tot tipus.  Neteja de façanes.  Neteges tècniques.  Neteja de maquinària i de fàbriques.
Botonera HOME

LOGÍSTICA I PAQUETERIA

 Transport urgent  Fins a 3.500Kg i 15m3  Servei nacional  Transport de palets  Petita paqueteria, tracte personalitzat  Màxima discreció i confindencialidad
Botonera HOME

CONTACTE

On estem i com contactar amb nosaltres.

INSTAGRAM

Cargando
Instagram

ESDEVENIMENTS Realitzem transporti fe material per organitzar esdeveniments per tota Espa&

ESDEVENIMENTS Realitzem transporti fe material per organitzar esdeveniments per tota Espanya. Aquí us deixem una mica de l'últim esdeveniment a Madrid. #esdeveniments #transporti #aecoc #muntatges #autonomos #furgoneta #ivecodaily #catalunya #barcelona #madrid #transporti #serviciosjosvan #equipojosvan #teatrogoya
Veure totes les entrades
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat